Buckaroo betalingsverkeer

Buckaroo is een betalingsinstantie die een samenwerking heeft met veel bedrijven. Dit betekent dat deze bedrijven niet zelf hun betalingen hoeven te beheren, maar dat dit wordt gedaan door Buckaroo. Je hebt vast weleens, als je je betalingsafschriften bekeek, de naam ‘Buckaroo’ zien staan. Dat komt dan dus omdat het bedrijf waarvan je iets had gekocht, met Buckaroo samenwerkt. Buckaroo kan al je betalingsverkeer overnemen, of dat nou debiteuren zijn, recurring payments, of een ander soort betalingen. De instantie maakt gebruik van een duidelijk systeem waarin ze snel al je klanten en betalingen kunnen vinden. Bovendien kun je met Buckaroo werken met allerlei verschillende betalingsmethoden. Hierover kun je zelf beslissen. Eén van die betalingsmethoden is Klarna.

Buckaroo

Klarna

Klarna is een betaalmethode voor achteraf betalen. Klarna kun je internationaal gebruiken en zorgt ervoor dat je klanten veilig producten kunnen bestellen. Pas wanneer ze het product ook daadwerkelijk ontvangen hebben, en wanneer deze onbeschadigd is, hoeven ze te betalen. Deze zekerheid zorgt ervoor dat je potentiële klanten sneller overgaan tot een aankoop. Steeds meer bedrijven gaan gebruik maken van achteraf betalen, omdat ze doorkrijgen dat dit klanten er sneller toe zet om iets te kopen. Klarna is momenteel één van de snelst groeiende bedrijven in heel Europa. De betalingsmethode bedient al meer dan 45 miljoen consumenten en heeft een samenwerking met meer dan 65.000 webshops.

 

Voordelen van Klarna

Klarna zorgt voor een lage betaaldrempel voor je klanten, zodat ze sneller overgaan tot conversie. Bovendien kan Klarna gebruikt worden in Duitsland, Oostenrijk, en Nederland. Als je werkt met Klarna, krijg je één duidelijk overzicht waarin al je transacties bijgehouden worden. Je kunt Klarna eenvoudig toevoegen aan je huidige betaalmethoden. Met behulp van Klarna kun je onder andere meer klanten aantrekken. Dit zorgt ervoor dat je meer verkopen zult doen en dat je bedrijf een financiële boost zal krijgen. Ook zal je bedrijf een betere reputatie krijgen als je je klanten de mogelijkheid geeft om achteraf te betalen. Je klanten zullen immers een betere shopbeleving hebben en niet meer aarzelen om iets te kopen. Als een product niet goed is, kunnen ze deze immers gewoon terugsturen. Wel zorgt Buckaroo voor een extra zekerheid voor het bedrijf: als je klant ten onrechte claimt dat een product niet bezorgd is, dan krijgt het bedrijf het volledige bedrag vergoed.