Juridische vacatures eenvoudig online gevonden

juridisch

juridisch

Online gevonden

Een tijd geleden was ik toe aan het bekijken van juridische vacatures. De plek waar ik nu al jaren werk beviel mij niet meer toen er veelvuldig ontslagen waren gevallen. Dit gaf mij een angstig gevoel en echt leuke zaken om aan te werken kreeg ik ook niet meer. Juridische vacatures bekijken leek mij op dat moment de beste opties. Omdat ik al jaren in het vak zit, wist ik niet precies waar ik tegenwoordig kan kijken om vacatures in mijn vakgebied te vinden. Zoals het de oplossing is voor bijna alles tegenwoordig, besloot ik online te gaan zoeken! Het duurde niet lang of ik had het geluk een prachtige pagina te vinden. Op deze website stonden namelijk alle juridische vacatures in mijn omgeving! Dat was namelijk nog een angst van mij: geen baan in de buurt kunnen vinden en daarom anderhalf of twee uur moeten reizen naar werk. Dat zag ik echt niet zitten!

 

juridisch

Snel aan de slag

Gelukkig kon ik als advocaat snel aan de slag. Er stonden meerdere vacatures open in mijn eigen stad en met die bedrijven heb ik toen direct contact opgenomen. Bij een van de bedrijven zou ik de ‘huis advocaat’ zijn. Daar zou ik in het bedrijf werken als zelfstandige advocaat en dat leek mij erg leuk! Zij hadden al maanden zitten wachten op iemand met mijn kennis en ervaring en daarom kon ik al snel aan de slag. Helaas had ik bij mijn huidige baan een opzegtermijn van een maand, maar dat is ook goed gekomen!