Schort borduren voor de juiste reclame

Van Dongen Met de Kroon

Schort borduren voor meer herkenbaarheid van het personeel? In de horeca heb je nu eenmaal spits. Tussen zes en acht uur is het ongelooflijk druk op het werk. Het personeel vliegt door mekaar heen om alles gasten te voorzien van een hapje en drankje. De tafels worden schoongemaakt voor de volgende gasten en de bar wordt in de tussentijd weer bijgevuld. Je zult nu wel een beeld hebben dat het onwijs druk is in de horeca. Hierdoor wil ik een manier zien te vinden zodat het personeel goed zichtbaar is voor de gasten en dus wellicht meer gasten oplevert. Enfin, als eerste hadden wij de kleding aangepast van het team. De keuken heeft zijn eigen kleding natuurlijk. De bar krijgt een schitterende schort te dragen en de bediening zelf een halve schort. Ik moest dan nog wel eerst op het internet zoeken naar een bedrijf die ons hiermee kon helpen.

Schort borduren

Tijdens mijn zoektocht had ik voldoende mogelijkheden gezien. Uiteindelijk ben ik op de website van vandongenmetdekroon.nl terecht gekomen. Dit bedrijf biedt de mogelijkheid om een schort te borduren naar wens. Met name het borduren van een logo dient nu eenmaal op de juiste manier te gebeuren.

Badges groot

De schort borduren wordt gezien!

De afspraak werd gemaakt en de logo was geregeld. Het enige wat ik nu nog moest doen was afwachten totdat het werd bezorgd. Ik was wel heel erg benieuwd hoe dat het resultaat wordt. Met name wanneer het team ermee aan het werk gaat hoop ik lovende reacties hierop te krijgen. Ik hoef mij in ieder geval geen zorgen meer te maken of dat het team wel zichtbaar is. De kleding is perfect en het logo staat erop alsof het erbij hoort! Neem anders ook eens een kijkje op de bovenstaande website voor meer informatie over deze diensten die zij leveren.