Zeer belangrijk: administratie ZZP

Bijna ieder starter heeft er wel moeite mee om zijn of haar administratie ZZP op orde te krijgen.  Daarom is het fijn om te weten dat je je boekhouding helemaal uit handen kan geven aan Administratiekantoor Ben Snijder. Nadat ik als beginnend ondernemer eerst een afspraak bij dit kantoor had gemaakt voor een vrijblijvend intake gesprek,  werd mij duidelijk uitgelegd hoe zij mij van dienst konden zijn. Doordat ik geen omkijken meer had naar mijn boekhouding kon ik mijn energie kwijt in mijn nieuwe bedrijf.  

Goed geholpen

Nadat ik een gesprek bij het  Administratiekantoor Ben Snijder had gehad, zijn deze voor mij aan de slag gegaan met mijn administratie ZZP.  Er viel meteen een hele last van mijn schouders nu ik hier zelf niet mee bezig hoefde te zijn.

Natuurlijk kan je dit bedrijf voor meerdere zaken inschakelen, zoals;

  • Verzorgen van de boekhouding
  • Opstellen van jaarrekeningen
  • Opstellen budgetten en tussentijdse rapportages
  • Opzetten en analyseren van de administratieve organisatie
  • Opstellen van publicatiestukken

Zij hebben mij in ieder geval super goed geholpen en helpen mij nog steeds met mijn boekhouding. Tevens heb ik de opdracht gegeven om ook voor de belastingaangifte te gaan zorgen. Zo weet ik zeker dat deze goed ingevuld gaat worden en ik mij nergens zorgen over hoef te maken.